Nova convocatòria d’ajuts a la recerca etnològica a les Terres de l’Ebre

El termini de presentació de propostes finalitza el proper 19 de novembre. 

Els Ajuts a la recerca etnològica que impulsa, des del 2001, el Museu de les Terres de l'Ebre, en qualitat d'Antena de l'Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial (OPEI), tenen per objectiu donar suport a les entitats i investigadors interessats en la recerca i la recuperació d'aquest àmbit del patrimoni.

Les bases els destinen als ens locals i les institucions i entitats dels municipis pertanyents a les Terres de l'Ebre que formen part del Consorci del Museu. Les recerques proposades cal que siguin originals i inèdites, i relacionades amb qualsevol aspecte del Patrimoni etnològic de les Terres de l'Ebre.

El jurat de la convocatòria valorarà sobretot els projectes que vinculin la recerca a un projecte de gestió i difusió del patrimoni etnològic, és a dir, a l'aplicació dels resultats obtinguts, significativa i d'interès per al territori.

La dotació de cadascun dels dos Ajuts que es concediran és de 1.200€.

Els projectes guanyadors disposaran d'un any per desenvolupar el treball de recerca i comptaran amb l'assessorament i el suport tècnic del Museu de les Terres de l'Ebre. L'adjudicació de l'ajut, es formalitzarà mitjançant un conveni signat a l'efecte entre l'entitat adjudicatària i el Consorci del Museu.

Més informació: Museu de les Terres de l'Ebre. C/Capità 34, 43870 Amposta www.museuterresebre.cat 977 702 954