L'Institut Ramon Muntaner obre les convocatòries d'ajuts a publicacions i activitats dels centres d'estudis per al 2017

L'Institut Ramon Muntaner, com cada any, obre les convocatòries d'ajuts a publicacions i activitats dels centres d'estudis, que arriben a la 12a. i 15a. convocatòria, respectivament.

 

 

La XII Convocatòria de subvencions destinades a l'edició de publicacions periòdiques i monografies de l'Institut Ramon Muntaner té una dotació d'un màxim de 500 €, en el cas de publicacions de divulgació cultural i d'un màxim de 1.500 €, en el cas de les monografies i les revistes de recerca científica. El termini per presentar-hi documentacions acaba el dilluns 10 d'octubre de 2016 i està oberta a centres d'estudis que vulguin editar publicacions al llarg de l'any 2017. Per a més informació: www.irmu.org/irmu/call/132

Pel què fa a la XV Convocatòria d'ajuts per a l'organització de congressos, jornades, itineraris i trobades de l'Institut Ramon Muntaner, la quantia de cada ajut oscil·larà entre un mínim de 300 € i un màxim de 1.500 € i el divendres 7 d'octubre de 2016 és l'últim dia per presentar-hi sol·licituds. Com en el cas de les publicacions, les activitats subvencionades s'hauran de realitzar entre l'1 de gener i el 31 de desembre de 2017. Podeu consultar-ne les bases al següent enllaç: www.irmu.org/irmu/call/131.