Som Cultura Popular 2018

Data: 25/01/2018 al 28/01/2018

Organitza: l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya. Col·laboració de l’Ens de l’Associacionisme Cultural, la Federació d’Ateneus de Catalunya i Adifolk.

Mostra d’entitats i associacions de cultura popular, del món acadèmic i educatiu, d’investigadors del patrimoni immaterial i d’entitats del món del lleure, tant de la ciutat de Barcelona com d’àmbit nacional.

Període d’inscripcions: de juliol a setembre

El Som Cultura Popular presenta la seva segona edició amb la voluntat de continuar sent un punt de trobada entre els diferents col·lectius de la cultura popular. L’objectiu és estimular el trànsit d’idees, generar l’intercanvi d’opinions, conèixer nous projectes i obrir nous camins a la cultura popular.

Aquesta nova edició estarà dedicada principalment a l’Educació i la Cultura Popular, amb la presentació de les primeres conclusions del Fòrum Educació i Cultura Popular. Al Som Cultura Popular 2018 es poden presentar tot tipus de propostes d’activitats, exposicions, debats i presentacions i reunions, de qualsevol àmbit de la cultura popular, tot i que es prioritzaran les iniciatives vinculades al món educatiu i l’educació , al patrimoni cultural immaterial i als canvis socials. També es prestarà especial atenció al Patrimoni cultural immaterial i als canvis socials, amb la trasnformació urbana i la gentrificació.

Inscripcions: http://lameva.barcelona.cat/culturapopular/ca/forumsomculturapopular
Contacte: somculturapopular@gmail.com
twitter:@culturapopularbcn
facebook.com/culturapopularbcn

In_SomCultPop2018.jpg_1704580270.jpg