VII Jornada de Museus Locals

Data: 28/02/2018

Organitza: Museu Valencià d'Etnologia, l'Ajuntament de la Llosa de Ranes i el Servei de Formació de la Diputació de València

Museus Locals i tecnologies digitals. Eines per a divulgar i comunicar els museus 

La Llosa de Ranes, València

Matrícula Gratuïta. Places limitades.

La implantació de les tecnologies digitals ha posat a l’abast dels museus noves formes de comunicació i participació cultural. Amb elles han augmentat les seues possibilitats de divulgació i s’han obert nous camins de relació amb els públics. Les diferents formes de consum de continguts museològics en marcs cada vegada més deslocalitzats, els recursos per a transmetre el missatge museològic, les possibilitats experiencials que ofereixen les tecnologies i els mecanismes que tenen els visitants per a accedir i valorar el treball dels museus s’han convertit en eixos fonamentals per a la configuració de la seua missió.

Aquesta jornada, organitzada pel Museu Valencià d’Etnologia, l'Ajutament de la Llosa de Ranes i el Servei de Formació de la Diputació de València, proposa una reflexió sobre el paper que han de tindre aquestes tecnologies en l’estratègia general del museu i la presentació de casos concrets elaborats des d’aquestes institucions.

Programa

 

jornades_llosa_2018_val_imatge.jpg