Congrés internacional Humanitats en Transició

Data: 23/10/2018 al 26/10/2018

Organitza: Institució Milà i Fontanals, CSIC

Obert el termini per a la presentació de propostes de participació activa en els tallers:

- 2 de setembre del 2018: data límit per a la presentació de propostes de participació (els interessats rebran una resposta i instruccions durant el mes de setembre).

Els tallers són concebuts com espais de lliure debat en els quals puguin sumar-se, de manera activa, aquelles persones que estiguin interessades. Els coordinadors dels tallers decidiran el format final que tindran, així com la forma de participació dels intervinents externs.

Aquells que estigueu interessats i ja estigueu inscrits al congrés, haureu d'enviar un correu electrònic a l'adreça hht@imf.csic.es, indicant el nom i el coordinador/a del taller. Aquells que encara no hagin formalitzat la inscripció, i vulguin participar, de manera activa, en algun dels tallers, hauran d'omplir el formulari que trobaran a https://humanitiesconference.imf.csic.es/ca/inscripcio i enviar un correu electrònic a l'adreça assenyalada anteriorment, indicant el nom i el coordinador/a del taller.

Dates a retenir

- 5 d'agost del 2018: data límit per a el pagament reduït de la quota d'inscripció (80€; 40€ aturats i estudiants de grau, màster i doctorat);

- 1 d'octubre de 2018: data límit d'inscripció (120€; 60€ aturats i estudiants de grau, màster i doctorat).

Per a qualsevol dubte o aclariment, podeu escriure a l'adreça electrònica hht@imf.csic.es

Web: https://humanitiesconference.imf.csic.es/ca

banner_hht2018.jpg

Arxius relacionats:
Tallers Congrés.pdf (204Kb)