25/04/2018

Màster Oficial - Antropologia Social i Cultural / Social and Cultural Anthropology

Inscripció oberta fins el 30 de juny

El Màster en Antropologia Social i Cultural / Social and Cultural Anthropology (CREOLE) és el primer màster interuniversitari oficial sobre Antropologia Social i Cultural amb una dimensió europea.

Aquest màster, de dos anys de durada, és fruit de la col·laboració dels departaments d'antropologia de 6 universitats: la Universität Wien (Àustria), la National University of Ireland-Maynooth (Irlanda), la Stockholms Universitet (Suècia), la Université Lumière Lyon 2 (França), la Univerza v Ljubljani (Eslovènia), i la UAB (Espanya). La universitat coordinadora és la Universitat de Viena, que acull la pàgina web central del màster (http://creole.univie.ac.at/). Es preveu que en els propers anys altres universitats europees s’incorporin al consorci.

L'objectiu del màster CREOLE és formar investigadors especialitzats en l'estudi de les diferències culturals, els processos transnacionals i les noves formes d'identitat.

Coses importants a tenir en compte:

1) El programa exigeix ​​mobilitat i assistència presencial (no és un màster "a distància").

2) El període de pre-inscripció per a aquest màster a la UAB és de l'1 de març al 30 de juny, emetent la resolució d'admissions al juliol, i realitzant la matrícula la primera setmana de setembre. Els alumnes la universitat 'host' sigui la UAB, han d'estar presencialment des de la primera setmana de setembre a la UAB per a l'inici del Màster (Curs Propedèutic).

3) La formació d'aquest Màster a la UAB s'imparteix en castellà, si bé és possible presentar els treballs en anglès.

Els estudiants procedents de l'estranger, poden contactar amb els següents punts d'informació de caràcter general (acollida, allotjament, etc.):

Coordinació:
Dan Rodríguez García

+ info: http://www.uab.cat/web/informacio-academica-dels-masters-oficials/l-oferta-de-masters-oficials/informacio-general-1096480139517.html?param1=1345692485700