Curs: Escala urbana habitada. Arquitectura y antropología

Data: 19/06/2018 al 28/06/2018

Organitza: Observatori d`Antropologia del Conflicte Urbà (OACUA) i el Grup de Recerca en Antropologia i Arquitectura de l'Institut Català d'Antropologia (GRANAR)

A càrrec de Gabriela Navas

Sessió de clausura a càrrec de Manuel Delgado

Dates: 19, 21, 26, 28 de juny

Horari: de 18:00 a 20:00h.

Lloc: Sala Fontserè del Institut d'Estudis Catalans (Carrer del Carme 47, 08001, Barcelona)

El curs es farà en castellà.

Contacte: etnoproyecto@gmail.com

INSCRIPCIONS:

Curs complet: 60€

Descompte del 25% sobre la quota d'inscripció per als socis/es de l'ICA i de l'OACU, estudiants o persones a l'atur. Aquesta opció està subjecta a places limitades i previa tramesa de documentació acreditativa.

La inscripció s'ha de realitzar en el formulari a través del web de l'OACU: https://observatoriconflicteurba.org/

Places limitades: 16 persones

Certificació: S'atorgarà certificat d'assistència emès pel oacu (inclòs en la quota d'inscripció) a les persones que participaran en totes les sessions del curs.

PRESENTACIÓ:

Des de l'Observatori d`Antropologia del Conflicte Urbà (OACUA) i el Grup de Recerca en Antropologia i Arquitectura de l'Institut Català d'Antropologia (GRANAR), es presenta aquest curs orientat a analitzar la mediació entre l'espai físic i l'espai social, des d'un enfocament interdisciplinari entre l'Antropologia i l'Arquitectura i a través de la noció escalar de: cos, casa, barri i espai públic. El contingut de cada sessió vincula el concepte d'escala propi de la tecnocràcia que dóna suport a la planificació de la ciutat a efectes d'establir regulacions del micro al macro en l'espai urbà, a una posició epistemològica que es funda des de l'experiència, obrint altres possibilitats de coneixement que resignifica la ciutat des de l'acte d'habitar.


CURSO: Escala urbana habitada. Arquitectura y antropología

A cargo de Gabriela Navas
Sesión de clausura a càrrec de Manuel Delgado

Fechas: 19, 21, 26, 28 de junio
Horario: 18:00 /20:00
Lugar: Sala Fontserè del Institut d'Estudis Catalans (Carrer del Carme 47, 08001, Barcelona)
Contacto: etnoproyecto@gmail.com

INSCRIPCIONES:

Curso completo: 60 euros

Descuento del 25% sobre la cuota de inscripción para socios del ICA y del OACU, estudiantes o parados. Está opción está sujeta a plazas limitadas y previo envío de documentación acreditativa.

La inscripción se debe realizar en el formulario a través de la web del OACU: https://observatoriconflicteurba.org/

Plazas limitadas: 16 personas

Certificación: Se otorgará certificado de asistencia emitido por el OACU (incluido en la cuota de inscripción) a las personas que participaran en todas las sesiones del curso.

PRESENTACIÓN:
Desde el Observatori d`Antropologia del Conflicte Urbà (OACU) y el Grup de Recerca en Antropologia i Arquitectura del Instituto Catalan d´Antropologia (GRANAR), se presenta este curso orientado a analizar la mediación entre el espacio físico y el espacio social, desde un enfoque interdisciplinar entre la Antropología y la Arquitectura y a través de la noción escalar de: cuerpo, casa, barrio y espacio público. El contenido de cada sesión vincula el concepto de escala propio de la tecnocracia que respalda la planificación de la ciudad a efectos de establecer regulaciones de lo micro a lo macro en el espacio urbano, a una posición epistemológica que se funda desde la experiencia, abriendo otras posibilidades de conocimiento que resignifica la ciudad desde el acto de habitar.

afiche.JPG

Arxius relacionats:
Programa: Escala urbana habitada Antropología y Arquitectura.pdf (212Kb)