26/07/2018

Màster universitari en Antropologia Urbana, Migracions i Intervenció Social - 6a edició

Universitat Rovira i Virgili

Presentació

Aquest màster et capacita per comprendre i analitzar els diversos fenòmens relacionats amb la vida social i cultural pròpia de la societat urbana i intervenir en el context de la pluralitat, les dinàmiques i les transformacions constants; incidint sobretot en les migracions i les situacions de diversitat cultural.

El nucli teòric i metodològic principal procedeix de l'antropologia social i el treball social. Rebràs formació en matèries d’antropologia urbana, migracions, diversitat cultural i intervenció social. L’orientació del màster és interdisciplinària i condueix cap a la professionalització o la recerca.

El màster s'adreça a estudiants amb una formació anterior en Antropologia o Treball Social. No obstant, també s’ofereix per estudiants de l’àmbit de les Ciències Humanes i Socials (Sociologia, Ciència Política, Geografia, Educació Social, etc) i a persones amb un perfil de formació en Arquitectura i Urbanisme que estiguin interessades a formar-se en els estudis urbans de caire social i humanístic.

Primer curs: de setembre del 2018 a juny del 2019

Segon curs: de setembre del 2019 a febrer del 2020

+ info: http://www.urv.cat/ca/estudis/masters/oferta/antropologia-urbana/