20/09/2018

Vols publicar en la revista Perifèria?

Tenim el plaer de comunicar-vos que s’ha obert la convocatòria per publicar a Perifèria. Revista de Recerca i formació en Antropologia per al número de desembre 2018. Es consideraran per a publicació tots aquells treballs rebuts abans del 22 d'octubre.

Perifèria publica semestralment articles, anotacions etnogràfiques, entrevistes i ressenyes. Els textos poden redactar-se en català, espanyol, francès, anglès o portuguès. Es realitza avaluació per pars (peer-review) i no es cobren taxes ni quotes per la publicació dels articles. La política d'accés obert permet un major intercanvi gratuït de coneixement. Es permet llegir, descarregar, distribuir i repro duir parcialment o enllaçar els textos sense demanar permís (Creative Commons Attribution 4.0 Unported License).

A més, està indexada a: Dipòsit Digital de Documents (UAB), Directorio de revistas de la Universidad de La Rioja (DIALNET), Directory of Open Access Journals (DOAJ), Sistema regional de información en línea para Revistas científicas de América Latina, Caribe, España y Portugal, Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO), Revistas españolas de Ciencias Sociales y Humanidades, CARHUS+.

Si tens interès a publicar-hi consulta les normes a la nostra web https://revistes.uab.cat/periferia/index

Per a qualsevol dubte o consulta pots escriure'ns a revista.periferia@uab.cat