Conversatori: «Vejez, género y neoliberalismo. Reflexiones a partir de la situación chilena»

Data: 02/04/2019 18:00

Organitza: Assoc. ERAPI - Laboratori Cooperatiu de Socioantropologia i Grup de treball en "Socioantropologia dels mons contemporanis" de l'Institut Català d'Antropologia (ICA)

A càrrec de Gloria Zavala (UCHILE) i Constanza Gómez Rubio (UAB)

Lloc: Sala Puig i Cadafalch, Institut d'Estudis Catalans (IEC), c/ del Carme, núm. 27, 08001 Barcelona.

Assistència oberta. Es demana confirmar assistència a grupo.erapi@gmail.com

Gloria Zavala és psicòloga i professora a la Facultad de Ciencias Sociales de la Universidad de Chile, i les seves investigacions tracten sobre nova gestió pública i estudis socials del treball. Constanza Gómez Rubio és psicòloga social i recentment s'ha doctorat a la Universitat Autònoma de Barcelona. La seva tesi ha tingut per títol: «Vejez y cuidados. Eso que que les pasa a otros(as). Discursos y experiencias comunitarias autogestionadas en personas mayores de Santiago de Chile», qüestió que aborda des d'una perspectiva gerontològica feminista interseccional.

______________________________________

«Vejez, género y neoliberalismo. Reflexiones a partir de la situación chilena»

Conversatorio con: Gloria Zavala (UCHILE) y Constanza Gómez Rubio (LAICOS-UAB)

Fecha: 2 ABR 2019 - Horario: de 18:00 a 20:00 h

Lugar: Sala Puig i Cadafalch, Institut d'Estudis Catalans (IEC), c/ del Carme, núm. 27, 08001 Barcelona.

Gloria Zavala es psicóloga y profesora a la Facultad de Ciencias Sociales de la Universidad de Chile, y sus investigaciones tratan sobre nueva gestión pública y estudios sociales del trabajo . Constanza Gómez Rubio es psicóloga social y recientemente se ha doctorado por la Universitat Autònoma de Barcelona. Su tesis ha tenido por título: «Vejez y cuidados. Eso que que les pasa a otros(as). Discursos y experiencias comunitarias autogestionadas en personas mayores de Santiago de Chile», cuestión que aborda desde una perspectiva gerontológica feminista interseccional.

Organiza: Assoc. ERAPI - Laboratori Cooperatiu de Socioantropologia y Grupo de trabajo en "Socioantropología de los mundos contemporáneos" del Institut Català d'Antropologia (ICA)

Asistencia abierta. Se pide confirmar asistencia a grupo.erapi@gmail.com

 

2019-04-02 Conversatori.jpg