Curs universitari de postgrau en Societats africanes. Diploma universitari de postgrau en Societats africanes i desenvolupament

Data: 13/01/2009 al 09/06/2009

Organitza: Centre d'Estudis Africans i Universitat Pompeu Fabra

Curs 2008-2009
Dates de matriculació: del 18 de novembre al 16 de desembre de 2008

Introducció
Amb la intenció d’ampliar els espais de coneixement sobre el món africà, la Facultat
d’Humanitats de la Universitat Pompeu Fabra ofereix un Curs i un Diploma de Postgrau per a tots aquells alumnes interessats en descobrir noves realitats des d’una perspectiva pluridisciplinària.
Tradicionalment el nostre país ha manifestat poc interès pel continent africà. Avui en dia, però, existeixen un bon nombre d’estudiosos de reconegut prestigi que s’han consagrat a l’estudi d’unes societats apassionants. Uns especialistes que no sempre han comptat amb prou mitjans per difondre els seus coneixements, i que aquest curs apropa a tots aquells interessats en adquirir un bagatge pràctic i en el camp acadèmic.
El Curs i el Diploma de Postgrau pretenen formar l’alumnat en els processos polítics, econòmics, històrics i socials d’Àfrica tot defugint les imatges estereotipades. Un coneixement que aspira a convertir-se en una finestra oberta a unes realitats humanes històricament i culturalment llunyanes, però cada cop més a prop nostre.
El Curs de Postgrau consta d’un programa teòric amb els següents àmbits: Història, Política, Economia, Geografia i població, Art i Cultura i el Diploma consta d’aquest mateix programa teòric més un mòdul de Desenvolupament i una part pràctica a ONGs que treballin en diversos àmbits relacionats amb el món africà.

Calendari previst
Curs de Postgrau (Mòdul 1 i 2):
Inici de les classes: 13 de gener del 2009
Finalització de les classes: 26 de maig del 2009
Diploma de Postgrau (Mòdul 3):
Del 28 de maig al 9 de juny del 2009
Pràctiques: entre els mesos de gener i juliol de 2009

Informació
Lola López (coordinadora)
cea.inscripcions@gmail.com
cea@pangea.org

Arxius relacionats:
Tríptic AFRICA 6.08.pdf (311Kb)

Temes: Àfrica postgrau