I Congrés de Dones de les Terres de l'Ebre

Data: 26/04/2008

Organitza: Assemblea Territorial de Dones de les Terres de l’Ebre

 

 

 

 

 

 

“El paper de les dones, abans i ara, al nostre territori és el lema del I Congrés de Dones de les Terres de l'Ebre, que és el primer congrés que organitza l’Assemblea Territorial de Dones de les Terres de l’Ebre. El 26 d’abril s’encetarà el debat, amb la intenció de fer-lo itinerant a la resta de les seves comarques.

Programa

9.30h - 9.45h. Rebuda i lliurament de materiral

9.45h - 10.00h. Inauguració a càrrec de Marta Selva, presidenta de l'Institut Català de les Dones, i de Ferran Bel, alcalde de Tortosa

10.00h - 11.00h Conferència La transformació de la societat agrària en la nova societat rural. El paper de les dones en el desenvolupament local, a càrrec de Montse Soronelles, doctora amb Antropologia i professora de la URV.

11.30h - 12.30h Conferència Adaptació als canvis demogràfics, socials i culturals de les Terres de l'Ebre, a càrrec d'Assumpta Eixarch, coordinadora tècnica de la Secretaria per la Immigració a les Terres de l'Ebre.

15.30h - 16.30h Taula de presentació de bones pràctiques de les associacions de dones de les Terres de l'Ebre.

16.30h - 17.00h Presentació de les conclusions del Congrés, a càrrec de Sara Asensio i Teresa Castellà, representants de l'Assemblea Territorial de Dones de les Terres de l'Ebre.

17.00h. Cloenda a càrrec de Lluís Salvadó, delegat del Govern, i Lola Santacatalina, coordinadora territorial de l'Institut Català de les Dones a les Terres de l'Ebre.

Més informació: http://www.gencat.net/icdones/congresterresebre.htm

Temes: congrés dona