16/12/2008

Segona entrega de la revista (con)textos

La revista (Con)textos, revista d'antropologia i investigació social, publica la seva segona entrega, es pot consultar al web http://www.con-textosnet

El web de (con)textos. revista d'antropologia i investigació social disposa d'una aplicació per fer comentaris als textos publicats. Aquest sistema vol donar dinamisme a la revista i treure suc intel·lectual als textos publicats, generant debat i intercanvi d'idees.

Hi ha dues maneres de fer-nos arribar els vostres comentaris:

-    Via web http://www.con-textos.net: accedint a l'opció "afegeix un comentari nou" situada al final de la versió HTML de cada article. Per fer ús d'aquesta opció cal que prèviament us hagueu registrat com a usuaris/usuàries del lloc web de (con)textos mitjançant un enllaç que trobareu a la pàgina principal del web.

-    Via e-mail participacio@con-textos.net: enviant-nos els vostres comentaris a l'adreça participacio@con-textos.net. En aquest cas, cal especificar a quin article, nota o ressenya es refereixen, i fer constar les vostres dades (nom, filiació acadèmica, adreça electrònica de contacte).

Us preguem que els comentaris s'ajustin a les indicacions que us adjuntem a continuació:

Normes de publicació de comentaris:

-          Per comentari s'entén tota reflexió argumentada derivada de la lectura d'un text. L'objectiu és aportar nous elements de discussió, subscrivint o criticant tant la globalitat de l'argument com alguns dels seus aspectes o exemples específics, complementant-lo, comparant-lo o contrastant-lo amb d'altres exemples etnogràfics, referències i aspectes de la qüestió.

-          Tot comentari haurà de tenir una extensió d'entre 250 i 1500 paraules, inclosa la possible bibliografia.

-          Les possibles cites bibliogràfics i la bibliografia seguiran el model especificat a les normes de publicació generals.

-          Igual que la resta de textos, els comentaris es publicaran sota una llicència Creative Commons Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 2.5 Espanya.

-          El Consell de redacció de (con)textos es reserva el dret de no publicar aquells comentaris que no segueixin aquests criteris formals i que no compleixin uns mínims de seriositat, rigorositat i fonamentació.

____________________